CharlieSheen Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Witam, mam problem - otóż zakupiłem Megane III 1.5dci (105KM)2009 rok i nie działa mi w nim radio/nawigacja - naprawiłem karte SD (update, wgrane mapy itd) za pomocą TomTomHome ale dalej mam apel w aucie "please connect diag tool - system not configurated". I teraz mam pytanie, czy kupować kabel i podłączać to do PC ? I samemu naprawiać? - Czy musi to być CLIP ? - Może da sie to naprawić inaczej? - Czy możne jechać do ASO, czy jakiegoś fachowca z CLIP'em? Bo nie wiem jakie sa koszta diagnostyki, naprawy takiej usterki? - i czy nie będzie mi się opłacało kupić CLIP, bo może sie jeszcze kiedyś przyda? PS bo rozumiem ze kabel + skaner ten tez nic nie da? LINK (Srz za entery - naprawione) Edytowane 2 Lutego 2014 przez CharlieSheen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi