java Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam Zamieniam zmienic samochod wlasnie na meganke I coupe i znalazlam na allegrobardzo tania jednak spelniajaca wszytsko czego szukam w tym samochodzie i jako jeden z niewielu nie jest z poludnia polski.jej cena jednak mnie niepokoi co o nim myslicie? http://www.motoallegro.pl/item297084515_re...upe_na_gaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas3003 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam ja na twoim miejscu bym sie zastanowil nad tym egzemplarzem i wolal dolozyc z 2-3tys zl i kupic cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 tył od ph1, przód od ph2 oraz maska dodatkowo od classica, buda już na pierwszy rzut oka krzywa :roll: generalnie: SZROT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 tak jak bronius pisze..szrot jak 150...spasowanie zderzaka z reszta budycalkiem niezle, jak na 2 elementy z 2 roznych aut omijajto auto z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam! macie racje auto picowane do sprzedaży niestety pozatym cena sama odzwierciedla stan auta szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ja nie widzę by ono było picowane do sprzedaży :roll: po prostu autko wiele przeszło i jest mocno zaniedbane i pokrzywione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 wiem hehe ze jest krzywe chodzi mi że jest zrobione i chce je gosciu odrazu sprzedać puki się jeszcze nie rozpadło. Mój kolega kupił ibize od mechanika diesla super stan z zewnatrz silnik też ok. Ale jak się potem okazało była wypchana watą szklaną żeby sie nie rozpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cmikus, o wacie jeszcze nie slyszalem no to auto to szrocior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 hehe wiem nicpon wata to raczej do budowy domu a nie wypełniania auta żeby się nie rozleciało:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madmax4 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 tył od ph1, przód od ph2 oraz maska dodatkowo od classica, buda już na pierwszy rzut oka krzywa :roll: generalnie: SZROT Mam pytanie do bronius, skad wiesz ze to maska od classica ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 bo ma kratki wlotu jak od classica i htb (coupe miało plaster miodu zamiast żeberek) poza tym auto jest z 1996 roku a cały przód ma od wersji po 1999 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 inny grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi