mcjezioro Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam Panowie (i Panie) mam pytanie na temat doświadczeń z diagnostyką Renault przy pomocy ddt2000. Czy częśto bywają problemy z przerywaniem lub brakiem połączenia z winy kabla? Przeszukałem trochę tematów na forum i nie spotkałem się ze skargami na takie problemy, a ja taki własnie posiadam. Kupiłem kabel (w Viakenie) i męczę się pół roku najpierw z samym połaczeniem, później z przerywaniem połaczenia. Problemy są jednoznacznie spowodowane interfejsem. Reklamowałem to cholerstwo u sprzedawcy, ale ten nie poczuwa się do odpowiedzalności, twierdząc że ten program + chiński fejs daje taki efekt. Ciekaw jestem ile ludzi ma takie same problemy i prosiłbym o wskazanie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy działającego kabla. Edytowane 12 Lutego 2014 przez mcjezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kabel jest tak prosty że nie wierzę w jego wadliwo,ść musiałbyś mieć wyjątkowego pecha,raczej to kwestia użytkowania i konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcjezioro Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Nie musisz wierzyć. Ale nawet sam sprzedawca (dokładnie ktoś z działu technicznego) próbował konfigurować, bo byłem u nich z kablem, kompem i autem. Kiedy przerwało i już nie odzyskało połączenia, rozłożył ręce i zaczął wymyślać bajki. Acha, po moich naciskach wymienili mi (ponoć) elektronikę w kablu na nową i jest nieco lepiej, ale i tak nie nadaje sie to do normalnego użytkowania. Edytowane 14 Lutego 2014 przez mcjezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi