Adamek99 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) Witam kupiłem radyjko i antenę i chciałbym to podpiąć pod radio. Kabel od zasilania czerwony wiem gdzie podpiąć ale nie wiem gdzie kabel masowy <czarny>. Musze jeszcze dokupić tylko kieszeń pod to radio na Alleg.. tylko nie wiem czy bedzie pasowała do meganki. Radio to president Teddy. A i pytanie czy długość kabla 3.6m wystarczy na Meganke II phI. chce upchać kabel w progach ,do bagażnika i klapą na dach. Edytowane 10 Marca 2014 przez Adamek99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ja mam radyjko przyklejone na rzep do tunelu przy lewarku od biegów i pociągnięty kabel progiem do bagażnika i na dach. Kabelek od anteny wystarcza a nawet jeszcze mam zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi