tadekson Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Ponieważ jestem na forum nowy chciałbym najpierw przywitać się z kolegami. Rozpoczynam nowy wątek, bo wyszukiwarka nie znalazła tematu poruszonego przeze mnie, a mianowicie, czy można w scenicu 1 wyjąć moduł uch w dół, czy kable są na tyle długie, że pozwolą to zrobić. Pozdro. Edytowane 2 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audikom Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Scenic 97r wychodzi w dół po sporych perypetiach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekson Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Ponieważ jestem na forum nowy chciałbym najpierw przywitać się z kolegami. Rozpoczynam nowy wątek, bo wyszukiwarka nie znalazła tematu poruszonego przeze mnie, a mianowicie, czy można w scenicu 1 wyjąć moduł uch w dół, czy kable są na tyle długie, że pozwolą to zrobić. Pozdro. Wracam do tematu ,aby go zakończyc. Chciałem już wyciągac UCH bo nie sygnalizował mi wlączonych świateł przy wysiadaniu, okazało się,że mocno zasniedział wyłącznik drzwiowy i stąd ten problem. Trochę mnie zmyliło bo jak otwierałem drzwi to światło wewnętrzne zapalało się normalnie. Miałem różne auta, ale nigdy styki tak nie były zasniedziałe jak w tym, czy to może normalne w tym aucie? Regulamin pkt.5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 14 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi