snap Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Materiały z tygodnika Motor, numer 05/2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Czytałem to dziś dobrze że coś takiego zrobili i powiedzieli na co potencjalny nabywca może się naciać trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Fajny artykuł warto by było dorzucić wiecej zdjęć żeby osoba nieobeznana miała szanse zobaczyć co i jak. Generalnie auto zawsze warto puścić na przegląd i do oglądania zabrać jeszcze ze dwie osoby które coś sie na samochodach znaja - oni rozmawiają ze sprzedawca i nie ma wtedy czasu zeby "ciemnote" wciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMAS Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jedno przeczy drugiemu brudne wnętrze zle czyste zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam, nie rozumiem dlaczego wszędzie tak krytykują auta z instalacją gazowa :-| ??? Czy jak już ktoś posiada instalację to oznacza że nie dba o auto??? Sam mam autko z instalacją gazową i nigdy nie oszczędzałem na częściach, zawsze jeżdżę do ASO i kupuje tylko oryginały!!!A może powinienem kupować zamienniki bo mam LPG??? Nie rozumiem tego redaktora tego artykułu no cóż??? Aha i polecam dokładnie zgłębić literaturę LGP pseudo fachowcom którzy opisują takie dziwne i śmieszne przypadki.... Pozdrawiam wszystkich i proszę mi wybaczyć ale irytuje mnie troszkę ten artykuł o LPG!!! Sł@w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi