Stilgar Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam Co sądzicie o tym aucie?? http://www.allegro.pl/item302949005_renaul...gane_coupe.html Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 qp mialy chyba halogeny seryjnie czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 a powiem ci szczerze ze tez sie zastanawiam nad kupnem tego autka PS. Jak bede mail troche wolnego czasu ... to dowiem sie wiecej nt. tego auta i napisze PS2. z obserwacji zdjec ... tylnie lewe nadkole (jakas korozja), progi jakies takie przetarte lub brudne, przepalona tapicerka reszta w miare wporzadku wyglada. Cena ... mysle ze daloby sie zejsc o 300-400 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avganov Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam wszystkich na forum Ostatnio rozgladam sie za nowa fura i w oko wpadla mi taka Qupetka http://allegro.pl/show_item.php?item=300330922 Jak dla mnie ma wszystko co potrzebuje i cena tez calkiem niezla Powiedzcie co o tym sadzicie Wydaje mi sie ze przebieg cos podejrzanie maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Troszkę przepalona tapicerka i jakaś korozja na lewym błotniku i chyba lekko zgięty lewy próg pojedź zobacz oceń na żywo wtedy będziesz pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ona jest z tylu puknieta i do naprawy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 qp mialy chyba halogeny seryjnienie, wersje 1.6 nie miały ich w std Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avganov Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A co sadzicie o tym?? Przebieg troche duzy i malo z wyposazenia http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...fde71f3&s=1 Troche tyl mi sie wydaje wysoki czy tak jest zawsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 tylny zderzak jest od ph2, a że tył wysoko to pewnie miał belkę robioną i źle ją złożyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avganov Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Z tego co mowil wlasciciel to niedawno robil belke z tylu Jakie moga byc konsekwencje jezeli zle to jest poskladane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 wysoko auto stoi, amorki inaczej pracują, brzydko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avganov Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No wiec dowiedzialem sie troche wiecej o tej qpetce http://www.autotrader.pl/details,30003,103...07.asp#pageBody I jest nawet spoko. Tyle ze wlasciciel twierdzi ze jest uszkodzony "przyspieszacz zaplonu" Koszt 150zl Ile takie cos kosztuje i wogole co to jest i do czego sluzy? Silnik pracuje rowno, niema tez problemu z odpalaniem. Wydaje mi sie ze jest troche mulowaty ale to moze byc tylko takie moje wrazenie A i swieci sie caly czas lampka diagnostyki wtrysku - taki prostokat z zygzakiem Niewiem na ile jest to powazna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi