pakitojc Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam mam duży problem po włączeniu zapłonu wentylator chłodnicy cały czas chodzi nie pokazuje temperatury. Nawet kupiłem nowy czujnik i nic cały czas to samo nie mam już siły na to 1.9 dci 120KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Byłeś na diagnostyce Clipem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakitojc Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Byłem skasowali 80zł i powiedzieli ze zwarcie w obwodzie nie wiem od czego zacząć Dodano: 27 maj 2014 - 14:00 wiem tyle ze kable od czujnika idą do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi