wojt42 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Co sądzicie o tym? Na co zwrócić uwage w dieslu [ Dodano: 2008-02-02, 16:32 ] http://auto-leszczynski.gratka.pl/ogl/328.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ładna sztuka:) identyczny kolor jak mojej. jak ma wszytskie papiery to wygląda, że jest wporządu. powodzenia w kupnie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 cena zabojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Cena, sądzę, taka, jak auto - stan licznika pewnie prawdziwy, bogate wyposażenie, historia serwisu - mam nadzieję, że jeśli Wojt się na nie zdecyduje, to nie będą to zmarnowane pieniądze. Niestety wysoka jakość ma to do siebie, że wysoko kosztuje - tego się nie przeskoczy. Piszę to wszystko oczywiście przy założeniu, że auto faktycznie jest od pierwszego właściciela, 100% sprawne, bezwypadkowe i regularnie serwisowane. Takie niestety kosztują, w odróżnieniu od "superokazji", które po bliższym zbadaniu okazują się sklejonymi z resztek trzech aut gruchotami o księżycowym przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotekvip Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja też od niedawna rozmyślam nad zakupem np. Meganki, ale patrząc na ogłoszenie zawarte w linku Wojt42 i patrząc na te ogłoszenie: http://mobile.de/SID2EUy7oq5Oko3nlaQuxKtyg...1300599090& a takich ogłoszeń w Niemczech jest duuuużo to się zastanawiam o co tu chodzi ? Skąd ta cena auta w Polsce ? Niech ktoś mnie przekona że powinienem sobie darować zakup w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt42 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Przymierzam sie do meganki z dieslem? Czy ktos mial jakies niemile doswiadczenia z dieslami renault? Co sądzicie o tej sztuce? http://renault.warszawa.pl/v2/index.php?showOffer=7244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Przymierzam sie do meganki z dieslem?to my to mamy wiedzieć? :( Czy ktos mial jakies niemile doswiadczenia z dieslami renault?całe forum o tym jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ceny są naprawdę zabójcze. Ja nie dysponowałem taką kasą kupując auto i wybrałem megan jak w profilu - czyli rok 2003 (MI) 1,9 dci i kosztowała mnie 24 000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi