Nuniez Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam błąd P020e, niestety to co znalazłem w sieci nic mi nie mówi: P020e "Butla 5 injection timing" Mam jeszcze błąd df093 ale to chyba przerwany obwod drugiej sondy lambda jeśli się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak chodzi silnik? Stabilnie czy tak rzuca nim troszkę jakby na 3 cylindry chodził? Możliwe że pasek rozrządu przeskoczył bo z definicji wynika że "Czas wtrysku poza normą/celem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuniez Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Na zimnym chodzi jak na 3 cylindrach ale po kilku przejechanych metrach wraca do normy. Czasami potrafi spaść z obrotów i trzęsie trochę (obroty w granicach 500) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi