moto-zakup Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Przepraszam za autoreklamę, mam jednak nadzieję że wybrałem odpowiedni działa na umieszczenie tego artykułu. Wstawiam to ponieważ widziałem już wiele ofert sprzedaży aut ale ta mnie zaskoczyła i długo ją zapamiętam http://moto-zakup.pl/marzenie-niemieckim-dieslu-niskim-przebiegiem/moto-zakup/ Roczne auto a przebieg .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Żadna nowość w sumie. Rodzinka w Niemczech, służbowy Tiguan, dostał jako nówkę z salonu do wyłącznej dyspozycji. W ciągu roku zrobił 200k km. I to w zasadzie tylko sprawy zawodowe. Raz w miesiącu prywatna trasa do PL. A co do artykułu, roczne auto, przebieg 315k km, cena 42k zł. NIKT się bym tym w PL nie zainteresował. Ale jak magicznie przebieg cofnie się do 120k km, cena nawet wzrośnie, to nagle kolejka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-zakup Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak masz racje, mnie takie przebiegi jak najbardziej nie dziwią jednak ten jest chyba rekordzistą. Przez 16 miesięcy taki przebieg ? Dzień auto stało i drugiego trzeba zrobić 1200km a wszelkiego rodzaju naprawy i serwisy ? Wymiana oleju raz na 2-3 tygodnie - tak jak u nas tankowanie :) ilu potencjalnych nabywców auta z 2013 roku podejrzewałoby że auto z przebiegiem 130 tys jest przekręcone ? No i jeszcze stan wnętrza tego pojazdu, widziałem wiele touranów które miały mniejsze przebiegi i wyglądały przy tym jakby miał 1mln km. Dodano: 23 lip 2014 - 16:12 Słuchajcie ten Touran wrócił na aukcje w tym komisie - zobaczcie z jakimi zmianami.... A niektórzy dalej niech sądzą że w Niemczech takie rzeczy są karalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi