DAV Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam wszystkich. Mam RMII z nawigacją CARMINAT. Wyświetlacz monochrom. Czy ma ktoś do tego instrukcję po polsku, albo może ktoś wie jak to spolonizować? Moja ma różne wersje językowe, ale polskiej nie ma. Może to trzeba mieć jakiś specjalny CD. No nie wiem. Auto mam 3 dni (kupiłem w Niemczech), wszystkie instrukcje po niemiecku i ZONG Dzięki za pomoc mile widziane maile ([email protected]). Poza tym autko jest MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczała reno Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 mam ten sam problem też proszę o pomoc w tej sprawie grzegorz - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 szczała reno ooo Gliwiczanin.. jak miło. Narazie niestety nie pomogę, ale zapytam.. Może ktoś ze znajomych ma taką instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi