tomasz111 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dziękuję Wam za opinie, najczęściej wspominacie o Stagu 200 lub 300 więc prawdopodobnie też się na to zdecyduję... póki co narazie pozostaje mi znalezienie jakiejś ładnej Meganki:) Pytako do Robaka, napisałeś: w Brzegu założysz już sekwencyjną instalacje do swojej megane lepiej bez gazidła ...bez gazidła, czyli?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1984 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Z tym że lepiej jest kupić samochód bez instalacji gazowej to wszyscy się zgodzą niż z założoną już. A jaką instalację założyć to podstawą jest jaki warsztat to zrobi i jak to zrobi. Ja mam brc II gen. i nie narzekam. W poprzednim samochodzie miałem staga100 i ja bym radził nie pchać się w staga chyba że sekwencję koledzy chwalą na forum. Znalazłem staga300 poniżej 2500 ale doszedłem do wniosku że nie ma co pchać tyle kasy w taki samochód i ta róznica blisko 1000zł na instalacji to długo będzie się wracała. Ja tak osobiście nie widzę takiej dużej oszczędności na sekwencji w porównaniu do instalacji II gen. gazu może i troszkę mniej spali ale benzyny raczej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 czy ja źle już patrze czy źle widzę że kolega zasugerował iż sekwencja ma plus taki że mniej pali gazu :( jaja se robisz przy niedzieli ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie, pewnie miał na myśli, że sekwencja pali tyle gazu ile potrzeba do wytworzenia odpowiedniej mieszanki, a na IIgen możesz sobie ustawić co dusza zapragnie, a silnik zniesie. PS. Po co tyle ludzi główkowało jak ulepszyc te instalacje LPG, skoro wystarczyło spytać Ciebie czy warto. Tyle roboty mniej i wszyscy byliby zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 bez gazidła, czyli?? :( to znaczy bez gazu kup.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi