Cmikus Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam Was Meganomaniacy! Chciałbym przyciemnić szyby w megance przednie boczne, tylnie boczne i tylnią. Powiedzcie mi gdzie najlepiej to według Was zrobić najleiej na dolnym śląsku, czy macie jakiegoś znajomego, który przyciemnia szyby i mogłby to zrobić? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja robilem 2 samochody tutaj http://www.przyciemnianie-szyb.pl/realizacje.php konkretnie i bardzo, bardzo porzadnie ceny tez w miare, mozna sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 najlepiej zrób sam......nie jest to takie trudne.ostatnio (w wakacje) robilismy cos takiego u kumpla w focusie po pijaku i nawet nieźle wyszło ;-) a jak chcesz miec juz dobrze przyciemnione szybki z "prawdziwym" certyfikatem to tylko piecowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 A jak Cie capna za przednie boczne to bedziesz przy nich rwal, jak moich 2 kolegow :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja jezdze 4 lata z przyciemnionymi przednimi, codziennie przejezdzam 4-5razy kolo drogowki i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja wiem, a oni jechali akurat razem... Z gieldy w Gliwicach wyjezdzali, przejechali moze 200m (oba samochody), zgarneli ich na bok i zdzieranie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiael Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja niedawno całkiem w Zabrzu się pytałem o koszt przyciemnienia szyb w moim kombi. Folia z homologacją 700zł (FoliaTec). Odradzano przyciemnienie szyb przednich, bo Renault już fabrycznie ma dość ciemne i ustawowy limit jest wyczerpany. Całe przyciemnienie trwa jeden dzień... rano oddajesz, popołudniu odbierasz. A co do niebieskich... można mieć szczęście i przez wieki się do Ciebie nie przyczepią... a możesz mieć pecha i na drugi dzień będziesz ściągał przy Policji jak Ci będą chcieli zabrać dowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 No przednie podobno można tylko 30% to trochę mało. U snapa, widziałem że są ciemne jak noc :( więc też myślałem nad takimi tylko najgorzej jak złapią.......deam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ja mam przednie przyciemnione dalem 500zł dobra folianie nie ma rys bardzo ladnie wyglada, jak chcesz miec zrobione solidnie i dobra folia to nie rob tego sam :) :) , nie raz policja mnie lapala i nic sie nie dzialo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ale jak mocno masz ściemnione szyby przednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 U snapa, widziałem że są ciemne jak noc a wcale nie :( ja mam "srednia" na calym samochodzie zdecydujesz sie juz przciemniac w DW daj znac gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi