ciurupacha Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 witam. posiadam renault megane coupe z fabrycznym radiem philipsa.. jednak cos sie zablokowało.. radio mogę normalnie wlączyć i wyłączyć i gra ale reszta przycisków nie reaguje... głośność balans stacje radiowe... nic... jakby bezpiecznik sie spalił to bym w ogule radia nie mogla wlaczyc prawda? co mogło sie stac? stacje i glosnosc moge ustawic poprzec dżojstik przy kierownicy ale balans sie zmienił wraz z ta usterka i po jeden stronie głośniki grają głośniej i nie mogę tego zmienić... i jeszcze jedno pytanie... ile może kosztowac w warsztacie kontrola pojazdu?? czyli wszytskie te paski kiedy do wymiany płyny itd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ja miałem ten sam problem. Wywaliłem radio i kupiłem drugie ( na Allegro za 120 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciurupacha Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ehh a jednak może ktoś bedzie wiedział co i jak?? bo nie dawno kupiłam samochód i nie dośc ze nie ma piniądzorów na drugie to jeszcze nie mam nikogo kto by to radio zamontowal :-( pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi413 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam,może styki z tyłu radia.Ja mam takie radyjko oryginale lużne ;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciurupacha Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 o może może... popatrze i napisze czy jestem Bogiem w tych sprawach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Z tyłu radia nie ma styków, które mają wpływ na działanie bądź nie przycisków. Problem leży w "bebeszkach". W łatwiejszej wersji zasyfiły się styki przycisków. W trudniejszej, są przerwy na ścieżkach na płycie. Tak czy inaczej, trzeba radio rozebrać. Moje się zawieszało jak komputer, dlatego nawet nie bawiłem się w rozbieranie. A podłączyć drugie, oryginalne radio to banał. Trzy wtyczki pasujące każda tylko w swoje miejsce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi