Vivaldi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 http://www.joemonster.org/filmy/4171/jak-u...a-w-samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ciekawe tylko czy naprawde działa :( mam małą wgniotkę od koszyka na parkingu ktoś sie okazał baranem puszczając wózek w mój samochód ale cóż :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie wiem czy dostanie sie CO2 w sprayu ale w każdym elektronicznym sklepie jest powietrze i tez nieźle mrozi. Ciekawe czy wystarczy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Może ciekły azot hehe można będzie zrobić lekką zawieruche :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A może takie coś http://allegro.pl/item319121065_butla_co2_...ml_gratis_.html :( :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 jak ktos tak sobie naprawi wgniecenia to niech wrzuci fotki na forum.Dooiero wtedy moze uwierze w takie bajki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 w sumie była gadka kiedyś o suchym lodzie przecież to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 było było i tak skończyło się na gadaniu, nikt nie spróbował :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drevni_Kocur Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja bym spróbował ale boje sie o lakier.Mam takie dwa małe wgnieconka ale cóż sam nie zaryzykuje. Czekam na odważniejszych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi