stacho751 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam interesuje mnie ten samochodzik http://moto.allegro.pl/item318728947_cabri..._1_6_tanio.html Co myslicie o tym samochodziku z aukcji i o cabrio czy warto w nie inwestowac jak sprawdza sie to w praktyce oferta prezentuje sie ciekawie co wy na to ? Bardzo pociaga mnie wyglad meganki coupe z z opcja cabrio wyglada bosko ale czy to praktyczne czy podczas zimy nie wieje zimne powietrze przez dach i czy to awaryjny sprzet i takie tam... Poza tym autko wedlug opisu ma 90.000 przebiegu czy to mozliwe przy roczniku 97 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ja bym poszukał pewne auto, nie cabrio i w innym kolorze ;] a jeśli cabrio to plizz nie żółta :-/ może niebieska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 zapomnij o tej sztuce, serio: UWAGAByłem ,oglądałem, jezdziłem - złom - 3 odcienie żółtego -stukajacy silnik -popekana szpachel na masce, drzwiach, blotnikach -problemy z elektyką -odłączony immobilajzer("nie paliła") -pordzewiałe felgi(aluminium a jednak :( ) - skrzynia cieżko chodzi - nie gaśne kontrolka ABS -" mały przebieg" - tak ale dlaczego pęknięta szyba od licznika...? -lakiernik nawet nie zdarł taśmy na zamku od drzwi od prawej strony :haha: -rdza wewnątrz bagażnika koło lamp tylnych -wgniecione kielichy w komorze silnika -pourywane rączki od odsuwania foteli (jeden wogóle nie chodził) -"urwała mi sie linka od otwierania maski" -dziwne,żę w dniu mojego przyjazdu- no comments... - JEDYNY plus to stan dachu i mechanizm jego otwierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho751 Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Dzieki bronius Gdybys tego nie napisal stracil bym tylko kase na dojazd a mam 200km w jedna strone :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi