lech231 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 witam chcialbym zamienic moja megi I z silnkiem 1.6 8v na clio o podbym silniku tylko na mlodsze... co o tym myslicie? clio to dobry samochod?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 mam clio II 1.2 z 2002 od nowości, na stukane 120tys. jedyne co wymieniałem to gałki i sworznie i raz cewkę zapłonową, jeden wtryskiwacz i łożysko z tyłu. Wbrew temu co mówili "na każdą kieszeń" to auto jest bezawaryjne. zastrzeżenia jedynie mam do układu kierowniczego nie jest precyzyjny, duża średnica zawracania i trochę pływa. Bardzo lubiłem to auto, teraz jeździ nim bracik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No jak wymieniałeś cewkę to znaczy, że nie jest bezawaryjne :( Co najwyżej mało awaryjne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja przed kupnem zastanawiałem się clio II czy megane I i wybrałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja sie zastanawiam nad nowym clio w dieslu bo to bardzo fajne auta, polecam silniczek k4m który mam w megi, bardzo zwawy i w miare ekonomiczny (9,8 s do 100km/h w megi i 0,2 sek mniej w Clio), jedyna słaba strona silniczka to cewki, które sie niemiłosiernie sypią popatrz tez na clio z dieslem 1,5 dci i zastanów sie czy auto nie bedzie za małe (szczególnie na szerokosc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi