krzys900 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam ! zakupiłem 4 dni temu nową meganke kombi 1,6 16v i mam pytanie nurtujące mnie czy powinna byc na silniku osłona plastikowa bo u mnie niema takiej odrazu widać tak jakby chyba cewki ? proszę o pomoc szukałem na forum ale nie mogłe tego znajść , pozdrawiam serdecznie krzys900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 jak nie masz to możesz dokupić w ASO, bo nie wszystkie wersje mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys900 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 wersja wyposażenia to jest alize 2007r , czyli niemam co sie martwić ze np zapomnieli mi jej dac czy coś np się stało z silnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No własnie, ciekawe to jest bo mi sie wydaje ze wszystkie wersje powinny ją miec.Pamietam ze kłóciłem się z gościem w komisie kiedys jak szukałem Megi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys900 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 prosze użytkowników meganek II ph II silnikiem 1,6 16v wersja alize o wypowiedź czy maja osłone czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 spokojnie na 200% jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 To już na takich rzeczach oszczędzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys900 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ktoś moze wie ile takie cos kosztuje w ASo bo tak goło wygląda bz tego silnik i autko (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini26 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja też mam Alize 1.6 16V i nie mam pokrywy na silniku. Taki bajer dodatkowy ta osłona bo maska i tak jest ocieplona wiec czy ta pokrywa wnosi coś nie wiem? Dodatkowo mam instalacje LPG, więc nawet lepiej jak nie ma pokrywy - bo i bez niej mało miejsca pod maską :) Swoją drogą ma ktoś może cały spis wyposażenia tej wersji samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Moja Renia wersia wyposażenia Business Line 2007r silnik 1.6 16V kupiona w salonie również nie posiada osłony silnika jak również osłony akumulatora i zbiorniczka wyrównawczego. W pewnym momencie chciałem dokupić osłonę ale zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi