p1mys Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam Szanownych Forumowiczów! Jestem własnie w trakcie zmieniania samochodu i trafił mi sie kolega który z Holandii przywlókł coś TAKIEGO . Ogólnie wszystko jest spoko i nie wiem tylko co myśleć o jego przebiegu (219kkm). Czy to nie zbyt wiele? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Duzy przebieg, tak mi sie wydaje, nie wiem gdzie tam jest klima( moze jestem slepy:) ) Podlokietnik od strony kierowcy wyglada na wytarty ale moze to kwestia oswietlenia, a z reszta wszystkie te zdjecia sa jakies dziwnie jasne. Silnik chyba byl umyty, dla mnie wyglada jak nowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 klima jest :( auto wygląda na zadbane, ale z takim przebiegiem powinno kosztowac ciut mniej. trudno cokolwiek wiecej powiedziec... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi