Nazgul07 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam ponownie :( Mam może troszkę głupie pytanie ale mianowicie chciałbym sie dowiedziedzieć czy te dywaniki http://moto.allegro.pl/item316817128_renau...soka_jakos.html beda pasowały do mojej megi? W sensie wielkości dywaników a nie wygladu :) Tylne będą bo mam takie same teraz ale co do przodu to nie wiem.. Wole zapytać niz potem kupić i nie mieć co z nimi zrobić jak nie będą pasowały:-D Bede wdzięczny za odpowiedz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Na podlodze jest duzo miejsca,wiec powinny bez problemu pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 nie polecam dywaników z plastikowym wszyciem - czasem obcas w butach się blokuje i ciężko nogę z pedału zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 bronius, chyba musisz zmienic kolor nicka na rozowy :( nie polecam dywaników z plastikowym wszyciem bez tego szybciej sie przecieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 u mnie dywaniki starczają na jeden rok, potem je wywalam i kupuję nowy komplet bo koszt niewielki a piachu nie ma :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazgul07 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 dzieki za podpowiedz ;-) nie no mam takie plastikowe naszycie w tych co mam teraz i jakos narazie mi nie przeszkadzały ;-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 bronius Jak często je czyścisz to i w starych piachu nie będzie ;-) Mi się te podobają, też mam co prawda gumowe wyszycie i jest ok. Powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ja też mam gumowe wyszycie w swoich i na razie nie ma z tym problemu sa co prawda trochę zajechane więc będe je zmieniał w tym roku a te z aukcji powinny spokojnie pasować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam ponownie :( Mam może troszkę głupie pytanie ale mianowicie chciałbym sie dowiedziedzieć czy te dywaniki http://moto.allegro.pl/item316817128_renau...soka_jakos.html Mam chyba te same w Scenic-u i żeby była wysoka jakość to bym polemizował ale są całkiem przyzwoite. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No własnie jak juz jestesmy w tym temacie to znacie producentów których mozecie polecić; moze by sobie jakiś dywan sprawić na lato...hmmm:)Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ja kupiłem oryginały welurowe i trzymają super nawet zimą,są bardzo trwałe a kosztowały 80 PLN w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja w MI miałem dokładnie identyczne jak te w linku. Z tego co pamietam, to tylne były profilowane, a nie taki równy prostokąt. Plastikowa naszywka z czasem popękała i wtedy fakrycznie podeszwa czasem sie zaczepiała. Ogólnie jakośc całkiem dobra. Wytrzymały dwa lata i jedyne co sie spsuło to właśnie ten plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja kupiłem Patex, i muszę przyznać że następnym razem też je kupie. Cena około 100 zł na allegro, idealnie dopasowane, ale gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Waldii 77, jak dywan, to tylko turecki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-opala Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Podepnę się pod temat. Chodzi mi o dywaniki do scenika z 1997r. Zastanawiam sie nad tymi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=3...82+wys%C5%82any. Ale ciekawi mnie do czego jest ta dziura w dywaniku pod nogami kierowcy - chyba nie na drążek kierowniczy? Może ktoś ma podobne dywaniki u siebie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi