ziolo Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Orientujecie się, czy takie lampy pasują do megane scenic? W Scenicu lampy chyba są te same co w normalnej Megi więc wydaje mi się że powinny pasować. Cena wygórowana ale mimo tego zainteresowały mnie te lampy. Tylko jedno pytanie? Producent i jakość? Jak to będzie świeciło i czy się opłaca? Żeby nie wydać tyle na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 jasne nawet na tyl pasuja ;P a tak serio do SIphI powinny, tak mi sie wydaje. zapytam :]ale bede tam chyba dopiero w pon, jutro ciezki dzien, w piatek sie z lozka nie ruszam, potem wiadomo, weekend ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Cholera a do phII nic nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jest: http://reichhard-motorsport.com/catalog/pr...oducts_id=34520 [ Dodano: 2007-02-22, 14:03 ] http://www.allegro.pl/item168956535_lampy_...yes_black_.html Te lampy z alledrogo są jakieś firmy Junyan podobno z Tajwanu i podobno szmelc. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Te lampy z alledrogo są jakieś firmy Junyan podobno z Tajwanu i podobno szmelc. :-( Widzę, że masz same pewne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CooB Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Czy te lampy są dopuszczone przez nasze urzędy ?! czytać: jak Cię zhaltują na szosie to pozwolą jechać dalej czy zabiorą dokumenciki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Musi byc do nich jakis papierek z atestem tak jak do lexusow do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Niby mają E11 ale nie wiem czy ta norma u nas obowiązuje. Widzę, że masz same pewne informacje Tę informację przeczytałem w innym miejscu gdzie osoba która to pisała wiedziała że są to lampy z Tajwanu i przypuszczała że są do bani. Więc ja nie mogłem być tego pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi