szymonella Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Otóż mam takie pytanie: co zrobić abym mógł odczytać kod błędu w moim Scenicu? Rozchodzi się o to, że program pokazuje tylko treść błędu, natomiast chciałem aby wyświetlił mi kod błędu abym mógł bardziej sobie sprecyzować treść błędu na podstawie kodu itp... Czy wie ktoś jak to się robi? Bo widziałem na forum, że wszystkim wyświetlają się kody w tym programie, a niestety u mnie tego nie ma. Czym to może być spowodowane ? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) w tym programie ale w jakim?EDIT dobra nie przeczytałem tematu :) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez dcst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi