Vivaldi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie Admini, pytanko mam : po co są odświeżane stare wątki np z 2007 roku ? Bez dopisków widnieją jako nie przeczytane. To nie pierwszy raz , a na moje pierwsze pytanie nie dostałem ostatnio odpowiedzi. Wg.bez sensu wprowadzać w ten sposób niby sztuczny ruch. Dezorganizuje to czytelnośc bieżących problemów współkolegów forum. Już nie raz sie przyłapałem chcąc odpowiadać na posta sprzed 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Vivaldi, a po co zakładać nowe tematy o tych samych problemach? czy problem ze znalezieniem dobrych świec będzie różnił się w czymś w roku 2006 od roku 2008? Mimo że jest specjalny temat z określonymi typami. Do tego protesty o działaniu forum wpisujemy w innym dziale. Temat przenoszę w odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Dzięki za przenosiny w odpowiednie miejsce, przeoczyłem. Ale w meritum : skoro nie było pytań, ruchów, nikt nic nie dopisywał to po co wyciągać tematy stare jak Barbakan ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi