Gość gophfer Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Czy można gdzieś kupić takie srebrne kratki jak na zdjęciu i zamontować do zwykłego zderzaka Edytowane 19 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon_wawa Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 można na alledrogo, nowe i używane, zależy co kto lubi. A czy ktoś może miał styczność z takimi ramkami z wbudowanymi światłami do jazdy dziennej? Normalne jestem przeciw takim światłom dokładanym w różnych dziwnych miejscach, podczepianych gdzieś do zderzaka pod lampami itp, ale te dedykowane ramki wyglądają jak fabryczne renault. Czy ktoś miał może styczność? Ciekawi mnie jakość wykonania tych elementów i czy są spasowane tak samo jak te oryginalne dokładki. W zestawie jest całe okablowane do podłączenia tak żeby się włączały po stacyjce, wyłączały po zapaleniu swiateł mijania. Ramki ze swiatłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Niestety nie ma na allegro, jest tylko do coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon_wawa Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) są, trzeba tylko umieć poszukać: nowe ramki Używki też widziałem, ale były do odświeżenia Edytowane 29 Maja 2015 przez pawulon_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Cena kosmos :-(, pawulon jak Ci tak dobrze idzie szukanie to mógłbyś mi podesłać linka z uzywkami. Będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon_wawa Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 TU na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Widziałem jest tylko ta jedna lewa na allegro :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon_wawa Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 całe komplety też są tylko trzeba poszukać dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) odświeżam ten post, pawulon_wawa nie udało mi się znaleźć kompletu prawa/lewa tych kratek używek na allegro (tylko czarne za 199, lub jedna lewa używka za 45), nówki 500zł za dużo jak masz gdzieś linka do srebrnych używek lub nówek tańszych lub wiesz gdzie sprzedają to będę bardzo wdzięczny za podesłanie Edytowane 13 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi