pawbor Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Rozwiązałem problem z komunikatem : Aplikacja nie odpowiada -Instalujemy windowsa 7 32bit -Instalujemy oprogramowanie Clipa -Uruchamiamy w trybie zgodności z Xp -Działa Lecz po zainstalowaniu tego o co prosił skośnooki przyjaciel nadal się rozłącza. Prawdopodobnie niestety jest uszkodzony U mnie z kolei pod Win7 32bit miałem te same problemy co Ty w 1 poście na XP'ku - czyli niedziałające funkcje, nie chciał się łączyć z niektórymi modułami. Błędy zczytywał i usuwał bez żadnego problemu ... Sam Clip natomiast nie rozłącza się... Na chwilę obecną stawiam jeszcze raz dwa systemy , XP i 7 i zobaczę czy to coś da ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunz Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na chwilę obecną stawiam jeszcze raz dwa systemy , XP i 7 i zobaczę czy to coś da ... :/ I co, dało to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi