mr_andre Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Witajcie, od niedawna jestem posiadaczem Opisane w tytule wątku auta. Po 1 minucie od zapalenia silnika, pojawia się kontrola świec żarowych. Przeczyściłem EGR, czyli odkręciłem tę część do której mocowana jest wtyczka i przemyłem wszystko benzyną ekstrakcyjną. Nic to nie pomogło. Po podłączeniu interfejsu do auta widnieją następujące błędy. Po wykasowaniu błędów, znów się pokazują. Vehicle with 4 failures Injection - EDC 15C C - VA1 a VA5 - IMA Failures detected Capteur pédale piste 1 Capteur pédale piste 2 Capteur pression suralimentation Verlog Czy jest ktoś w stanie nakierować mnie co oznaczają poszczególne błędy i jak się ich pozbyć, oraz czy mają one coś wspólnego z kontrolką świec żarowych? Edytowane 16 Września 2015 przez mr_andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Masz błędy od potencjometru gazu i od czujnika ciśnienia doładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi