K1LL3R Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Przeglądając dziś alledrogo dostrzegłem taką aukcje ŻEL NA RDZE. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Fajne... ciekawe czy na prawde działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Sam jestem ciekawy efektów. Zamówie i podziele sie wrażeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mialem kiedys takie cos. Dzialac to to w miare dziala, ale jak przelecisz troche po lakierze to pojdzie sie kochac tez lakier [o ile mowimy o uzyciu na samochodzie]. IMHO stary dobry papier scierny jest duzo lepszy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 i tu należy sie zastanowić czy warto niszczyć przy okazji warstwę ocynku (lub lakieru) znajdującego się naokoło rdzy. Zależy chyba do czego ma to to być użyte. Do auta coś tak żrącego jakoś nie wzbudza u mnie zaufania, choć mogę sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi