mackos Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Znalazłem w necie takie ogłoszenie z używaną megane. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4801798 Jak myślicie, czy to najbogatsza wersja initiale i z takim silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 odpuść sobie to auto - jest już mocno zmęczone, dodatkowo posiada elementy tjuningu (w złym słowa tego znaczeniu) badziewne nakładki na pedały i okleina deski, lustrzane szyby, lusterka m3, wydaje mi się, że autko jest dodatkowo obniżone, inna jest gałka skrzyni biegów, brak oryginalnych felg, tylny zderzak krzywo schodzi z klapą, silnik jaki był w tej wersji to F3R 2.0 8v o mocy 115km, więc na 100% w ogłoszeniu jest błąd przednie reflektory w wersji initiale były od coupe (dwukomorowe) poniżej poglądowo jak oryginalne initiale wyglądało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Właściwie, to nie miałem ochoty na kupno autka, tylko z ciekawości chcialem sie dowiedzieć czy to initiale, bo w Polsce takich mało, o ile w ogóle są. Swoją drogą jak poznać te reflektory czy są jedno, czy dwukomorowe? Chodzi o halogeny, ze w coupe są okrągłe, a w innych nie, czy o co w ogóle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie, chodzi o zwykłe światła htb miały H4 a coupe miały 2x H1 (choć nie do końca wszystkie egzemplarze tak szły - w obu grupach były wyjątki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi