jonnaj Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Cześć, Od kilku dni mam problem z połączeniem swojego telefonu za pomocą Bluetooth z systemem R-Link wbudowanym w moją Megi 3. Bluetooth jakby nie działa - nie chce się połączyć z moim sparowanym telefonem, nie znajduje też innych telefonów z włączonym Bluetooth-em. Czy macie jakieś pomysły co mogłoby pomóc? np. przywrócenie ustawień fabrycznych w R-Link? pozdr. Dodano: 27 paź 2015 - 22:15 Ok, już dałem sobie radę. Jakby ktoś miał podobny problem, to wystarczy przywrócić ustawienia fabryczne. Niestety traci się wtedy wszystkie ustawienia i zapisane pozycje w GPS. W ASO powiedzieli mi, że nie wiedzą co zrobić i że muszę umówić się z elektrykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek77 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Ja mam problem z podłączeniem nowego telefonu. Nie chce mi go wyszukać. Nadal widzi stary a nowego nie chce znaleźć. Macie jakieś pomysły? Jakaś instrukcja podłączenia może? Edytowane 25 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonnaj Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Czasami jak R-Link nie chce znaleźć telefonu można spróbować odwrotnie - trzeba Bluetooth w R-Link ustawić jako widoczny i dokonać parowania przez opcje "wyszukaj urządzeń" w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi