aloisy Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie. Mam okazję kupić sceniora ze zużytym silnikiem diesel 120km KM. Trochę czytałem i trochę się obawiam tego modelu. Sam mam Mégane z silnikiem 102KM. Teraz posiadając praktycznie bezobsługową jednostkę, zastanawiam się czy jest możliwość wstawienia tam silnika 131Km. Właściwie całkowity koszt auta sprawnego do drogi wyniósł by 11k więc nie najgorzej jak na auto ze świeżym remontem silnika. Poradźcie coś. Edytowane 3 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wstawienie słupka od wersji 130KM jest chyba najpopularniejszym sposobem naprawy 1,9 dCi 120 KM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wystarczy za odpowiedź :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi