RAF77 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Proszę o poradę czy warto wymienić oryginalne głośniki w drzwiach i z tyłu w bagażniku. Dodam że żadnym super audiofilem nie jestem. Ostatnio przy rozkręcaniu boku drzwi zauważyłem że jeden głośnik ma lekko wgnieconą membranę- ale gra w miarę czysto Radio jest oryginalne Philipsa z możliwością podłączenia zmieniarki. Radia nie zamierzam wymieniać gdyż przyzwyczaiłem się do oryginalnego sterowania- pilotem. Jako dodatkowe zródło audio głównie mp3- mam dvd w osłonie słonecznej z transmiterem fm- jakość dzwięku taka sobie :-/ Zatem moje pytanie czy wymiana głośników przy tym radiu ma jakiś sens ? Czy będzie można zauważyć różnicę ? I w razie co jakie głośniki byście polecili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 jesli przygotujesz porzadnie drzwi to nawet na orginalnych uslyszysz. Bez robienia niczego to pieniadze w bloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jeśli chcesz mieć sterowanie przy kierownicy a nieoryginalne radio to na www.piloty.pl pomogą Ci.. Ja mam w swoim autku podobne rozwiązanie (nie fabryczne audio +fabryczne sterowanie) i śmiga ekstra.. Inne zabiegi nie wiele Ci dadzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi