mariuszek30 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) witam mam do was pytanie wymieniam koledze uszczelke pod glowica w golfie 3 1.8 mam nadzieje że mnie zaraz nie zamordujecie że tutaj pisze ale niemma konta na forum vw . Niemam pojęcia którato jest góra uszczelki zapodam fotki może ktos pomoże uszczelka 1 ma mniejszy kołnież w koło cylindrów Pawel Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Patrząc na rozmieszczenie kanałów, to nie da się jej odwrotnie założyć, bo nie jest symetryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na uszczelce jest napis "TOP" Poza tym i tak trzeba położyć na bloku i sprawdzić czy wszystkie kanały pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek30 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 niestety nic nie pisze na uszczelce przykładałem ją do bloku i da rade ja niestety założyć odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jakim cudem, jak nie jest symetryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek30 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Masz racja, już doszedłem. Dziękuję Edytowane 20 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi