Megi2k4 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Próbował już ktoś z Was jak działa Yanosik Connect z Renówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mam w siostry nowym espace i dzila bardzo fajnie sam sie przymierzam do montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi2k4 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Zamówiłem dzisiaj z okazji promocji -60 zł, zobaczymy co to urządzenie jest warte. Z tego co czytałem to działa też np. z Torque. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 po testach dajcie znać czy warto, bo też się zamierzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi2k4 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Generalnie za 99 zł chyba średnio się opłaca w porównaniu z tanimi czytnikami z Allegro, ale za 39 zł można już zaryzykować i przy okazji wspomóc Yanosika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No tak, ale w tej cenie czy 99 czy 39 masz dedykowany program (po polsku i porządnie wykonany) a nie jakiś wynalazek neta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi2k4 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Yanosika odebrałem, ale niestety jest słabo. Z funkcji w samej aplikacji działa tylko wczytywanie podstawowych wskaźników jak obroty, prędkość itp. Sam moduł nie chce komunikować się z Torque. Sprawdzałem też aplikację Piston, ale wczytuje to samo co aplikacja od Yanosika, przy wyborze opcji czytania błędów silnika, aplikacja pokazuje problem z komunikacją. Na ten moment w moim przypadku jest to zbędny gadżet, zobaczymy co wprowadzą w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erf Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No tak, ale w tej cenie czy 99 czy 39 masz dedykowany program (po polsku i porządnie wykonany) a nie jakiś wynalazek neta ;) To ja polecam program na Androida EOBD Facile. W pełni po polsku, fajny interfejs odczytuje błędy itp. Godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi