ziomek4000 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mam taki problem że jak wyciągane kluczyk ze stacyjki to radio (seryjne) przestaje działać. wie ktoś co trzeba pozmieniać w kabelkach żeby nawet po wyjęciu kluczyka radio nadal grało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wystarczy zrobić mała zmianę przy kostce ISO. Odcinasz linie zasilania (i zabezpieczasz taśmą izolacyjna) a z lini podtrzymania doprowadzić przewodzik do linii zasilania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca1971pl Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Auto: senic2 Silnik: 19dci Wysłany: Dzisiaj 18:16 problemy po założeniu nie fabrycznego radia. panowie założyłem nowe radio do scenica 2 i po krótkim okresie są problemy z elektryką.pada podtrzymanie zegara i całej konsoli,gdy sprawdziłem złącze iso to zobaczyłem odwrotne podłączenie czerwonego i żółtego kabelka,po za mianie brak poprawy. ciekawe jest to że jak powstaje problem to informuje o tym sygnał pippppppp.w tedy wiem że zegar jest do ustawienia,a i brak przejechanych dziennych kilometrów oraz reset radia(zero stacji oraz basów itp.)maże ktoś miał podobny problem.bezpieczniki są ok'to sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Napisz kolego na którym pinie w kostce iso masz + po stacyjce a na którym pinie masz + z akumulatora potem będziemy dalej rozmawiać zacznijmy od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi