Hajci Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Mam problem z orginalnym radiem philips włączam normalnie na panelu ale działa tylko przy kierownicy a nie mogę sterować na panelu. Czy ktoś może mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Nie działa Ci żaden przycisk na penelu oprócz POWER? Podaj model radia- może ma możliwość blokowania przełączania stacji przez teściową, a może tylko jakiś brak kontaktu na taśmie łączącej panel z płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajci Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ok ale nie mogę teraz tego zrobić. Dzieki. [ Dodano: 2007-02-21, 11:59 ] Wracam z prośbą o pomoc po długiej przerwie ale nie mam możliwości częściej. Model radia to. MODEL NO:22DC379162B mini stero p.t 1/0109/21614/a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi