jerry Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zabrałem się za podłączenie mojej starej zmieniarki, ale okazuje się, że radio jej nie czyta. Z pewnością nie jest to wina radia, bo sprawdziłem na innym ( tym, które wcześniej z nią działało ). Zmieniarka dostaje prąd, tasuje tackami, więc elektrycznie jest z nią wszystko ok. Opcję są dwie: Albo kabel, który jest łączony ( przy demontażu ze starego auta musiał zostać przecięty ), albo zmieniarka umarła podczas dzwona... :P Dlatego mam prośbę do posiadaczy zmieniarki na taką samą wtyczkę. Byłbym skłonny podesłać swój sprzęt na test. Pokrywam koszt przesyłki i browarka potrzebnego na czas testu :P Moja zmieniarka wygląda następująco: http://www.allegro.pl/item346561194_super_...abel_tanio.html Gdyby ktoś był skłonny mi pomóc, będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi