Rafaltp Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam: Chciałem dokupić do Renaty głośniki wysokotonowe. W podszybiu mam wyprowadzone kable ale głośniczków brak. Nie szukam niczego specjalnego. Na Allegro znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item165508507_glosni..._blaupunkt.html Niestety nie wiem czy będą pasować ( sprzedawca też nie :shock: ). Jeśli ktoś ma doświadczenie proszę o opinię. Ew. co można kupić za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 szczerze to kwota jest zadna 17zl z wysylka, mozna zaryzykowac ;P a tak serio, na aukcji masz podane wymiary, wez linijke i sprawdz w aucie czy sie zmieszcza :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ja już pisałem do tej pani wcześniej niestety nie będą pasowały do megane I za mały rozstaw mocowania a wymiary z aukcji są zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaltp Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Robak: Dzięki mnie też się coś tu nie pasiło. Linijka była w ruchu ale nie byłem pewien Kasa żadna ale i tak szkoda wywalać w błoto. Dzięki ;-) Mam jednak prośbę. Może wiecie jakim brzęczkiem można zatkać dziury w podszybiu w tym modelu. Oczywiście nic wyszukanego, nie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi