soban Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Witam. W mojej megi ostatnio zaobserwowałem niepokojące zjawisko. Gdy stoję(nie wiem jak jest w czasie jazdy) i skręcam kierownicą słyszę trzeszczenie jakby coś się mocno naprężało. Słychać to głównie na zewnątrz(wewnątrz wydaje mi się, że nie). Wiem, że na pewno prawy sworzeń jest do wymiany, ale wydaje mi się, że to nie to. Ktoś wie czego to może być objaw? Wysłane z mojego HUAWEI ATH-UL01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolasov Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Może łożysko/poduszka MacPhersona? Ale to by było słychać też w środku... Poproś kogoś żeby na postoju kręcił kierownicą a sam szukaj źródła. Czujesz coś na kierownicy kiedy jest ten dźwięk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soban Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Wiem, że na pewno amortyzator prawy przód do wymiany, stuka w czasie jazdy. Tylko, że dźwięk tak jakby bardziej z lewej strony docierał. Na kierownicy nie ma żadnego większego oporu gdy jest ten dźwięk. Wysłane z mojego HUAWEI ATH-UL01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi