logolo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam Szukam dobrago zakladu LPG w Warszawie. Potrzebuje takiego mechanika ktory bedzie mial oprogramowanie zarowno do komp. od gazu jak i oryginalnego. Czy molby mi ktos polecic naprawde jakiegos fachowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zależy co chcesz od tego fachowca. Jeśli zakładać instalację IVgen to moge jednego polecić. Jesli jakieś naprawy, poprawki lub instalacja podciśnieniowa to raczej nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logolo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Faktycznie nie powiedzialem. Uscislam: instalacje mam. Niestety nie do konca wiem jaka (wiem ze jest listwa) Chodzi mi o warsztat ktory bez oporow bedzie naprawial, regulowal instalacje wykonana przez kogos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja mam instalke na gwarancji wiec korzystam z mojego papraka na krakowskiej, ale słyszałem kilka dobrych opini o firmie Migaz na Modlińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logolo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Dzieki. Chyba bede mial wkrotce okazje ich sprawdzic ... [ Dodano: 2008-04-26, 15:31 ] A moze ktos ma kogos dobrego bardziej na poludniu Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Możesz spróbować w takim razie u tego gdzie ja robie, Auto na Gaz. JJ Karasińscy SC al. Krakowska 33a, 02-183 Warszawa tel 022 797 39 00 zadzwoń zapytaj, widziałem różne osoby które do niego przyjeżdżają i nikogo z kwitkiem nie odprawił. Warsztatu bym pewnie nie polecił ale szef zna sie na tym co robi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logolo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Potwierdzam, byłem już tam kilka razy. Nie znam lepszego fachowca od gazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi