karczer85 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam. Przycisk szyby pasażera działa odwrotnie : Zamykanie otwiera, otwieranie zamyka Dzieje się tak samo przy sterowniu z pozycji kierowcy czy pasażera. Podpowiecie co może być przyczyną? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdi Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Mam tak samo jak ty. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Dodam jeszcze tylko że z pilota domykane szyb działa poprawnie (wszystkie zamyka, zamiast otwierać ta jedną tak jak u niektórych). Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczer85 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Będę rozbierał drzwi, bo chce pomalować wewnętrzne uchwyty. Myślę, że jest opcja taka, że ktoś źle zamontował sterownik. Dam znać jeśli się coś okaże Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi