karczer85 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Słysze dziwne odgłosy podczas jazdy. Brzmi jakby koło o coś tarło bo przy zwiększaniu prędkości zwiększa się tempo dźwięku. Ktoś może miał taką przypadłość? Wie co to może być? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekacz19 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Podnieś po kolei auto przy każdym kole, obkręć je i zobaczysz które ci trze, a trze zapewne przez stojący hamulec, prowadnice nie chodzą i klocek przylega do tarczy i stąd odgłos Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczer85 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Hmm tylko widzisz to taki impulsowe tarcie. Hamulec raczej trze ciągle. Wybieram się na wulkanizacje wyważyć koła. Jak to nie pomoże to będę musiał sprawdzić łożysko coś mi się wydaje. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi