kokoko81 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam. Bardzo wysoko bierze mi sprzęgło, szczególnie denerwuje mnie to jak stoję na światłach pod górkę i także na ręcznym. Czy można coś z tym zrobić?? Ile to może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 wymiana sprzęgła to ok 400-500 zł "wysokie branie" jest często efektem kończenia się sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 podnieś maske i sprawdź czy linka sprzęgła ma luz(spróbuj ją pociągnąć tak jakby do siebie) jeżeli jest to masz po sprzęgle, jeżeli nie to obejrzyj dokładnie pedał sprzęgła. od dołu powinny być takie dwa plastikowe (u mnie białe) trzymaki. musisz jakoś je poluzować wciskając ręką pedał do tego momentu aż przy skrzyni, linka będzie miała luz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUDZIKKK Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Daj znać jesli się zamkniesz w tysiączku z tym sprzęgłem. Ja dałem ponad 700 za nowy komplet i 400 za wymianę. Najlepsze jest to że dalej jeżdżę na starym. Nowe reklamowałem. Pierwsza odpowiedź dystrybutora: SPRAWNE. Napisałem odwołanie i czekam dalej. Już będzie prawie miesiąc jak to wszystko trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi