miniek77 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, jutro jadę oglądać megane II f1. Proszę podpowiedzcie mi na co zwrócić szczególną uwagę i gdzie znajdują się numery VIN ? Z góry dzięki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Uwagę to trzeba zwracać na wszystko. Przy takich bryczkach to głównie na wypadkowość. Tu trzeba mieć oczy szeroko otwarte, chłodne podejście i troszkę doświadczenia. Nr VIN znajduje sie na podszybiu po stronie kierowcy. Widać go z zewnątrz przez szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Podobno jak we wszytkich francuzach - skrzynie sa takie sobie... Jak mozesz to bierz F1. Przede wszystkim dla szpery. No i w ogole podobno poprawili bardzo wlasciwosci jezdne w F1.... No i przy takim samochodzie od razu jechalbym podpinac pod kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniek77 Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dzięki, a czy numery są gdzieś jeszcze bite, oprócz podszybia, ewentualnie gdzie jest tabliczka znamionowa? Bo raz już się kiedyś o mały włos nie sparzyłem na przeszczepie , więc wolałbym to dokładniej sprawdzić.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Przy dolnych zawiasach prawych tylnych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja bym to miejsce okreslil: Na slupku pasazera na wysokosci listwy drzwiowej Na ramie tez gdzies musza byc wybite, ale ja np. nie wiem gdzie (przewaznie sa gdzies w bagazniku).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Niech będzie. Tam i tam pewnie nie będzie tylnych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Numer nadwozia jest również nabity z lewej strony komory silnika ( patrząc od przodu) Trzeba zdjąć plastik zakrywający zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego. Numer jest nabity na metalowym elemencie przed zbiorniczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi