PeriMCS Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Mam to drugi raz. Przy zamykaniu auta nie składają mi się lusterka. Obojętnie, czy zamykam odchodząc od auta, czy przyciskiem na pilocie. Dzisiaj zostawiłem auto w myjni i przy odbiorze miałem go przestawionego z trybu Normal w tryb Eco. Czy to może być gdzieś przestawione w ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 A masz na drzwiach ustawiony jak przycisk ? Powinien być "na płasko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeriMCS Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wstyd się przyznać, ale się przyznam :) Zapomniałem o tym przełączniku. Były zablokowane otwarte na czas mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Zdarza się :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi