andrew1975 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Szukam kogoś z Południa Polski kto dołoży mi zestaw głośnomówiący do GS3. Chodzi mi o zmianę radia, manetka, mikrofon, przeprogramowanie licznika. Dziękuję za pomoc. Sent from Galaxy Note 4 Edytowane 3 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie ma tragedii z montażem jak masz trochę zdolności manualnych to opanujesz sam , sprzęt mogę przygotować i programowanie też jest do zrobienia jak masz clipa to zdalnie jak nie to można licznik podesłać i się opanuje , bez licznika można jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1975 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dziękuję za informację , raczej powiem szczerze że wolałbym się sam za to nie brać . Sent from Galaxy Note 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Do mnie masz troszkę drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1975 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 A byłbyś w stanie to ogarnąć jakbym przyjechał ? Jaka miejscowość konkretnie ? Sent from Galaxy Note 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak do zrobienia Info w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1975 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Wysłałem info na priv. Sent from Galaxy Note 4 Dodano: 18 lut 2017 - 22:31 Chciałem podziękować koledze Cinas z forum za profesjonalne podejście do tematu. Przyjechałem , zostało zamontowane i działa wszystko bardzo dobrze . Jeszcze raz dzięki za montaż . Mogę ze spokojnym sumieniem polecić kontakt z Cinas wszystkim którzy mają podobny problem . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi