Gora85 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mam prośbę do użytkowników forum. żeby ktoś napisał jakie jest spalanie chwilowe np na 4 biegu 2,200 obr. i np 3000obr i 3700 podobnie na 5 biegu na prostej drodze. chodzi mi o silniki 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tym nie sugeruj się, te silniki były oszczędne tylko bardzo podatne na "noge" nie lubią ruszania dzwignią gazu, przy spokojnej jeździe na trasie (wersja 5D) 6.5 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 W długi weekend zrobiłem 1600km, jazda powiedzmy że była spokojna z małym wyjątkiem sprawdzania prędkości max chwilowej :( na A1. Megi poleciała 200km/h :shock:. Średnie spalanie wyszło 6,7. Megi Grandtour 1,6 16V 2007r ___________________________________________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi