lukaszc2 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mam do kolegów pytanie o podświetlenie radia oryginalnego w Megane II Ph (I lub II) radio Update list, chodzi mi o to czy radio jest podświetlone równomiernie czy może np. przyciski od zapamiętywania stacji od 1 do 6 są podświetlone ciemniej lub jaśniej niż wszystkie inne np. regulacja głośności itp. Bardzo dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Moja Megi II ph II ma równomierne podświetlenie fabrycznego radia. Bez względu na przycisk na radiu, podświetlenie jest równomierne. Pozdrawiam ___________________________________________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 lukaszc2, u mnie jest jak post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi