lotnik34 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) witam wie ktos jak resetowac airbag po wypadku to znaczy crash data. obojetnie jakiego sennsora programem carprog? chodziło by mi o instrukcje. bo mam zamiar kupic pozdrawiam ok zaraz to sprawdzę i dam znać, akurat mam chwilkę idę do autka, i po próbie na ręcznym hamulcu cofając ani zero drgań, jedynie przy odpaleniu minimalnie a potem nic Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 27 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi