kokoko81 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Szukałam tego tematu na forum, ale nie znalazłam więc piszę jako nowy. Dziś jadąc dodałam gazu i poczułam jakby jakaś pręzyna sgrzytła w pedale i to był taki głośny zgrzyt i auto osłabło na chwile. Po jakiś dwóch sekundach wszystko wróciło do normy. Co to mogło być? Strasznie się wystraszyłam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie jestem pewien ale gaz ci może kiedyś "wpaść w podłogę" otwierając przepustnice maksymalnie albo ją zamykając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoko81 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 no nie strasz mnie wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Na twoim miejscu bym posprawdzał prowadzenie linki gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoko81 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie wiem gdzie jest ta linka, z resztą spojrzę sobie na nią i co ? he he Ja umiem tankować benzynę, umiem wycieraczki uruchomić itp :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 kokoko81, linka jest w pancerzu proponuję wymianę bo może to być objaw początków jej końca miałem tak w R19 i jechałem przez miasto w godzinach szczytu 20 na godzinę obroty 800 na 2 biegu. linka kosztuje około 20zł tylko kup sama linkę bez pancerza wymiana jest wprost banalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi